Α. Γραβάτες και Αξεσουάρ

Σας δίνουμε τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο προϊόν δεδομένου ότι στις γραβάτες και τα αξεσουάρ υπάρχουν μοναδικά κομμάτια. Δεν υπάρχει δεύτερο κομμάτι στο ίδιο σχέδιο. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του παραμένει στην αρχική της κατάσταση.

Β. Πουκάμισα

Σας δίνουμε τη δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασής του από άλλο προϊόν ή από το ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, εάν είναι διαθέσιμο άμεσα ή κατόπιν παραγγελίας σε 15 ημέρες. Η αντικατάσταση του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του παραμένει στην αρχική της κατάσταση.

Η αίτηση για αντικατάσταση γίνεται τηλεφωνικά (6979337771) ή μέσω mail ( info@cavalieri.gr ). Αφού γίνει δεκτή η αίτηση αντικατάστασης, το νέο προϊόν αποστέλλεται χωρίς να χρειαστεί να μας αποστείλλετε το επιστρεφόμενο. Όταν η εταιρεία courier φτάσει στο χώρο του πελάτη αφήνει το νέο προϊόν και παίρνει το επιστρεφόμενο. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς του προϊόντος βαρύνει τον πελάτη και είναι 4 ευρώ χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον για την μεταφορά του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Navigation
Close

My Cart

Viewed

Recently Viewed

Close

Categories